Venskabsklub med

Medlemskab

 

Medlemskab


40,- kr./måned (halvårlig forudbetaling)


Medlemskabet giver adgang til spil og hygge i vores lokaler og førsteret til deltagelse på eSports-hold (kræver tillæg til medlemsskab), samt evt. events og arrangementer.

Søndage om formiddagen hygger vi med eSport træning for børn. Vi træner mobilspil som Clash Royale og computerspil som Minecraft og Fortnite m.fl. Forældre og søskende er velkomne - ganske gratis.


Børne eSport inkl. medlemskab

For børn fra 5-10 år.

40,- kr./måned (halvårlig forudbetaling)

eSport træning (tillæg til medlemskab)


+75,- kr./måned (halvårlig forudbetaling)


Prisen er pr. holdmedlem pr. hold og betales forud. Sker det at en træner må trække sig midt i en sæson, og vi som forening ikke kan finde en passende erstatning, vil udøverne få refunderet deres penge, svarende til 75,- kr. for hver ikke-påbegyndt måned, der er tilbage at deres eSports-medlemsskab.


Afhængig af hvilke spil og trænere vi har til rådighed, indeholder holdtræning mellem 2-3 timers træning en gang om ugen. Der arbejdes med specifikke spilelementer, og det forventes at udøverne træner hjemme frem mod næste træning.


Herudover kan der være følge af jeres træner til diverse turneringer (evt. deltagebetaling for deltagelse i disse).


På siden "Træning og tider" vil du kunne se hvilke dage og tider vores eSports-hold træner.


NB: Det er ikke muligt at være tilknyttet eSport-holdtræning i Egebjerg eSport, uden ikke samtidigt at være medlem af vores forening.

 

Hos Egebjerg eSport ønsker vi at  der skal være plads til alle. Som medlem af Egebjerg eSport har man adgang til vores faciliteter, hvor man kan hygge sig med andre om computerspil (gaming).  Ydermere har man mulighed for at deltage i diverse arrangementer, camps og events (kræver typisk deltagerbetaling).

 

Et medlemskab hos Egebjerg eSport inkluderer ikke selve eSports-delen. Denne kompetitive træningsform et tilkøb, hvor man som en del af et team, arbejder med de elementer man skal mestre, for at få succes i kampe og turneringer. Det er desværre ikke alle vores medlemmer der kan få adgang til eSports-delen. Det afhænger af inden for hvilke spil vi har trænere, samt de begrænsninger der ligger i, hvor mange udøvere en træner kan varetage træning for. Det kan ligeledes variere hvilke typer computerspil man kan modtage træning inden for. På siden "Træning og tider" vil du kunne se hvornår vores eSports hold træner, og hvilke hold der har eventuelle ledige pladser tilbage. Er du usikker på om du skal melde dig ind, er du velkommen til at besøge os og se, hvordan det hele ser ud. Vi tilbyder dog ikke prøvetræning. Brug af vores faciliteter forudsætter medlemsskab.