Venskabsklub med

Bliv medlem

 

Udfyld følgende formular for at anmode om medlemskab. NB! Vælg "Medlemskab" når du registrerer dig. Du vil efterfølgende modtage en mail med login til vores medlemsportal, hvorfra du vil modtage informationer om aktiviteter i foreningen, med mulighed for at melde dig til, hvis du har tid og lyst.


Ønsker du at deltage i eSport-træning, så skriv i kommentarfeltet hvilket spil og hold du ønsker. Vi vil herefter checke om der er ledige pladser og vende tilbage i forhold til dine muligheder. Du kan se hvilke hold der træner i løbet af ugen på siden "Træningstider".

$(document).ready(function() { $('iframe').contents().find('h2').css('color','red'); $('iframe').contents().find('#header').css('opacity','.2'); });

Bemærk at du via denne side alene anmoder om medlemsskab af foreningen, med adgang til vores fællesskab, facilteter og events. Egentlig eSport-træning er ikke en del af abbonnentet. Dette er et tilkøb den enkelte kan vælge til eller fra, i den udstrækning vi har trænere og ledige pladser på vores hold. Læs mere herom på vores side "Medlemskab og priser".